Turci otkrili što Hajduk i Dinamo nude Bešiktašu za Rebića

Foto: Profimedia

ANTE REBIĆ pokušava pronaći klub u koji bi preselio već u siječanjskom prijelaznom roku. U potrazi za novim odredištem svoje karijere nalazi se nakon sukoba s trenerom, poslije kojeg je istjeran s treninga momčadi Bešiktaša. Turski mediji pišu o interesu Dinama i Hajduka.

Prema pisanju turskih izvora, Rebićevom menadžeru poručeno je da potraži klub za svog klijenta. Problemi za nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca nastali su, pisali su Turci, nakon što se neprimjereno ponašao tijekom treninga, nakon izjave trenera Buraka Yilmaza da ne igra dovoljno dobro da bi nastupio u prvom sastavu.

Rebić je stigao prošlog ljeta iz Milana u besplatnom transferu i od njega se očekivalo da bude veliko pojačanje. No nije se tako ispostavilo. Nije još zabio gol, a odigrao je devet utakmica. Za hrvatsku reprezentaciju ne nastupa već dvije godine, otkad je nakon Europskog prvenstva kritizirao izbornika Zlatka Dalića i neke domaće stručnjake. Ipak, mogao bi prema Hrvatskoj.

Wolfsburg ga je odbio

Kako se navodi, prvotna ideja bila je Rebića poslati u Wolfsburg, njemački klub u kojem bi ponovno surađivao s Nikom Kovačem. Uprava kluba odbacila je tu mogućnost i prije nego što je informacija došla do hrvatskog stručnjaka.

Tvrdi se da je potom ponuđen Dinamu i Hajduku. Niti jedan klub nije odbacio mogućnost da ga dovede, ali piše se da su oba odbila platiti iznos za njegovu posudbu ili transfer. Problem je u novcu. Rebić, prema tvrdnji turskih medija, igra za plaću od otprilike 2 milijuna eura i trebao bi primiti još nekih 1.6 milijuna do kraja sezone.

Hajduk i Dinamo navodno su spremni na sebe preuzeti tek dio toga, odnosno željeli bi dovesti Rebića za iznos koji ne premašuje 400.000 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.