Turski medij: Džeko želi doći u Hajduk

Foto: EPA

SPORTSKI direktor Hajduka Nikola Kalinić radi na dolasku Edina Džeke (38) u splitski klub, objavili smo 13. lipnja. Kalinić je kontaktirao centarfora Bosne i Hercegovine i pokušava ga nagovoriti na dolazak u Hajduk iz Fenerbahčea. Turski medij Fotospor sada je objavio da Džeko "želi doći u Hajduk".

Međutim, turski novinari, čije se informacije u prošlosti nisu pokazale osobito točnima, tvrde da Fenerbahče ima drugačiji plan. Navodno žele dogovoriti razmjenu igrača s Bešiktašem, prema kojoj bi pustili Džeku u zamjenu za kamerunskog napadača Vincenta Aboubakara (32), koji je na odlasku.

"Bosanska zvijezda je svakim danom za korak bliže Hajduku"

"Iako je Bešiktaš fokusiran na razmjenu Aboubakar - Džeko, bosanska zvijezda svakim je danom sve bliže Hajduku", piše Fotospor o napadaču iz BiH, koji je tijekom sjajne karijere nastupao za Wolfsburg, Manchester City, Romu, Inter i Fenerbahče.

Prošle sezone odigrao je 46 klupskih utakmica, postigao 25 i asistirao za deset golova. U Fenerbahčeu je kapetan s ugovorom do ljeta 2025. godine te je unatoč godinama u odličnoj formi.

Kalinić: Imam popis igrača koje želim. Ne bi bilo fer govoriti o imenima

Kalinića su tijekom predstavljanja Gennara Gattusa kao novog trenera pitali je li moguće dovesti Džeku ili Ivana Rakitića, kojeg se također spominjalo kao potencijalnog novog igrača Hajduka. Kalinić, donedavni napadač, a sada sportski direktor, odgovorio je:

"Imam popis igrača koje želim. Ne bi bilo fer govoriti o imenima. Svi oni imaju svoje klubove. Tražit ćemo pojačanja, vidjet ćemo koliko će to biti moguće. Neću dovoditi reda radi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.