UEFA se naklonila majstoriji zvijezde Dinama: "Ovako izgleda smirenost"

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

PETAR SUČIĆ velemajstorski je izveo akciju i postigao gol za Dinamo na utakmici Lige prvaka protiv Monaca (2:2). Martin Baturina poveo je loptu duboko u protivničku polovicu i na drugoj strani pronašao Sučića. Onda je uslijedila majstorija. Najprije je lažnjakom izbacio iz igre braniča Monaca, a onda prebacio golmana Philippa Köhna. UEFA je danas objavila taj pogodak uz opis: "Ovako izgleda smirenost."

"Kod gola mi je Bati dao loptu. Vidio sam da mi dolazi obrambeni igrač i da će teško promijeniti smjer. Nakon lažnjaka jedino što sam mogao je prebaciti golmana. Sad nas čeka odmor i regeneracija jer teško je bilo igrati po ovom terenu. Moramo se najprije pripremiti za Varaždin, a dalje ćemo vidjeti", rekao je Sučić za HRT nakon utakmice.

O golu pisali i Srbi

O toj utakmici i golčini pisali su i srpski mediji jer je Monaco idući suparnik Crvene zvezde u najjačem natjecanju. Telegraf tako pod naslovom "Neviđena majstorija dinamovca. Poslao obranu po burek pa šokirao golmana" navodi:

"Europa je imala prilike gledati magiju na meču Dinama iz Zagreba i Monaca u režiji Petra Sučića u nadoknadi prvog poluvremena. Baturina je poveo kontru i dao loptu Sučiću na desnoj strani šesnaesterca. On je zadriblao nadesno, fintirao pa zalomio nalijevo. To je defenzivca Monaca bacilo na zemlju, a Sučiću dalo prostora da plasira prelijep šut prema golu preko golmana. Monacov vratar nije imao nikakve šanse i slijedila je proslava za ljepoticu od gola."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.