Umirući Eriksson u suzama: Nemam vremena za umrijeti

Foto: EPA

PROSLAVLJENI švedski trener Sven-Göran Eriksson (76) prije tri mjeseca je otkrio javnosti da boluje od raka gušterače te da mu je, nažalost, preostalo najviše godinu dana života. Ovih je dana objavljena scena iz kratkog dokumentarca posvećenom njemu, koji je Discovery snimio kod njega u Švedskoj.

Snima se dokumentarac

Eriksson je doma ugostio snimatelje i autore. Dozvolio je uvid u svoj privatni život. A tu je došlo do jedne potresne scene koja je krenula telefonskim razgovorom njega i kćeri Line. Razgovarali su o njegovom putu u Portugal, gdje su ga prije dva tjedna pozdravili navijači Benfice, kluba u kojem je ostavio veliki trag. Rekao joj je kako ne treba dolaziti. Potom se okrenuo govoriti o tome što mu znači odvojenost od obitelji.

"Nemam vremena za umrijeti"

"Nije lako imati bolesnog oca, to je veliki stres. Posebno jer me žele viđati što više. A baš ne žive u susjedstvu, žive u Stockholmu i Malagi", počeo je priču Eriksson u tužnom tonu: "Dobri su i pozivi telefonom, to pomaže. Doći će na ljeto, to će biti lijepo. Morat ću počistiti lišće s teniskog terena i staviti mrežu."

Nastavio je kroz suze: "Moram reći višim silama da nemam vremena za ovo", rekao je, nakon čega ga je autor pitao misli li na smrt. "Da, nemam vremena za umrijeti", tužno je rekao legendarni trener. Scenu možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.