VIDEO Bivša osvajačica US Opena rasplakala se nakon poraza u prvom kolu

Screenshot: X

AMERIKANKA Sofia Kenin (25) pobijedila je Britanku Emmu Raducanu (21) s 2:1 u setovima (6:1, 3:6, 6:4) u prvom kolu US Opena. Raducanu je 2021. osvojila ovaj američki Grand Slam, ali nakon toga na njemu nije ostvarila nijednu pobjedu. Na konferenciji za medije govorila je o svojem nastupu te se rasplakala.

"Osjećam se potišteno, osjećam se tužno. Ovo je turnir na kojem želim dobro igrati, tako da..." rekla je Raducanu, a zatim zastala jer joj je bilo teško govoriti. Smatra da je Kenin dobro servirala i generalno jako dobro igrala, što ona nije mogla pratiti. Britanka je najavila da će razmisliti o svojem rasporedu nastupa na WTA turnirima.

Raducanu je trenutno 72. igračica svijeta, a najviši plasman bio joj je deseto mjesto. U dosadašnjoj kratkoj karijeri osvojila je spomenuti US Open 2021. godine, kada je u finalu pobijedila kanadsku predstavnicu Leylahu Fernandez. Od turnira je zaradila više od četiri milijuna eura, a ukupno je na omjeru od 116 pobjeda i 60 poraza.

Kenin, 25. igračica svijeta,u drugom kolu Grand Slam turnira igrat će protiv sunarodnjakinje Jessice Pegule, koja je na šestome mjestu WTA ljestvice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.