VIDEO Cirkus u derbiju Partizana i Zvezde. Zvezdi titula nakon neviđenog kaosa?

Foto: Twitter

KOD rezultata 57:45 u trećoj četvrtini drugog susreta finala prvenstva Srbije u košarci između Partizana i Crvene zvezde suci su prekinuli utakmicu i onda naredili da se tribine isprazne. Najprije su navijači Partizana bacili nekoliko predmeta na teren, a onda je uslijedilo žestoko vrijeđanje obitelji prvog čovjeka Zvezde Nebojše Čovića.

Jedan od vođa navijača je preko megafona pokušao smiriti ostale, rekao im je da će utakmica biti prekinuta, ali nije pomoglo. Igrači Zvezde i stručni stožer su napustili parket, a kad je osiguranje pokušalo isprazniti dvoranu, navijači su počeli skandirati igračima Partizana da ne nastavljaju utakmicu. 

Nakon neviđenog kaosa Zvezdi titula?

Partizan je poslušao svoje navijače i odbio je nastaviti utakmicu. Nakon duge pauze srpski su mediji najprije objavili da će se susret nastaviti u četvrtak pred praznim tribinama, a onda je uslijedio neviđeni obrat. Suci i igrači Zvezde su se vratili na parket i igračima Partizana je javljeno da imaju 15 minuta za vratiti se na parket ili će utakmica, a samim tim i finalna serija (prvi dvoboj finala je dobila Zvezda rezultatom 89:88, a prvak je tko prije dođe do dvije pobjede)  pripasti Zvezdi.

Kako su nitko od crno-belih nije pojavio, suci su pričekali da istekne tih 15 minuta i odsvirali su kraj. Najvjerojatniji scenarij ove lude priče je da će susret biti registriran 20:0 za Zvezdu i bit će im dodijeljen pehar prvaka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.