VIDEO Fenomenalna akcija Dinama. Greda je spriječila golčinu Baturine

Screenshot

DINAMO i Qarabag od 21 sat na Maksimiru igraju prvu utakmicu play-offa Lige prvaka, a uzvrat je sljedeće srijede u Azerbajdžanu. Prođe li Qarabag, Dinamo će igrati u Ligi prvaka i zaradit će najmanje 35 milijuna eura.

Dinamo trenutno ima vodstvo u prvom dijelu nakon gola Marka Pjace u 30. minuti, a za vodstvo je zamalo već u 17. minuti pogodio Martin Baturina. Mladi igrač Dinama topovskim udarcem je zatresao prečku nakon sjajne akcije iz kornera, koju možete pogledati OVDJE.

Dinamo je nositelj

Podsjetimo, hrvatski prvak je favorit u ovom dvoboju u koji je ušao iz pozicije nositelja. Qarabag je prošle sezone imao impresivan nastup u Europskoj ligi te stigao do osmine finala, gdje je ispao od Bayer Leverkusena, koji je kasnije igrao u finalu.

Ove sezone su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka s uvjerljivih 7:0 svladali Lincoln Red Imps, a u trećem kolu su nakon dramatične borbe prošli Ludogorec. Nakon poraza 2:1 u prvoj utakmici na domaćem terenu u uzvratu su slavili s 3:2 u regularnom dijelu, a zatim zablistali u produžecima s četiri gola, pobijedivši 7:2 i osiguravši dvoboj s Dinamom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.