VIDEO Milimetri su dijelili Messija od jednog od najljepših golova karijere

Foto: Profimedia

ARGENTINA je u utakmici kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Buenos Airesu dočekala Paragvaj i slavila 1:0 golom koji je postigao Nicolas Otamendi u trećoj minuti. Lionel Messi, koji se vraća u formu nakon nekoliko propuštenih utakmica za Inter Miami i povratničkih pola sata protiv Cincinnatija prije pet dana, u igru je ušao u 53. minuti.

Tih 40-ak minuta Messi je iskoristio za nekoliko dojmljivih poteza. Iako se vidjelo da nije u idealnoj formi, svojim je loptama pronalazio suigrače u dobrim pozicijama, a uspio je i dvaput uzdrmati okvir gola. Prvo su ga milimetri dijelili od jednog od najljepših pogodaka karijere nakon što je direktno iz kornera uzdrmao okvir paragvajskog gola.

Nije htio biti kapetan, ipak je dobio vrpcu

Nešto kasnije Messi je izveo slobodan udarac. Loptu je postavio na 20-ak metara po sredini od gola i naciljao desnu stranu vrata Carlosa Coronela. Lopta se odbila od vratnice i rezultat je ostao 1:0 za treću pobjedu Argentine u trećoj utakmici kvalifikacija.

Kapetan Argentine u ovoj je utakmici bio Otamendi. Kada je ulazio u igru, Messi mu je prstom pokazivao da ne želi od njega preuzeti kapetansku vrpcu. Otamendi mu ju je stavio oko ruke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.