VIDEO Nogometna perfekcija. Hit Premier lige imao je 30 dodavanja prije gola Unitedu

Foto: Screenshot

U PETOM kolu Premier lige Brighton je u gostima na Old Traffordu rezultatom 3:1 pobijedio Manchester United. U vodstvo ih je doveo bivši napadač Uniteda Danny Welbeck u 20. minuti. Njemački veznjak Pascal Gross je u 53. povisio vodstvo, a mladi brazilski napadač Joao Pedro je u 71. minuti zabio za 3:0.

Dvije minute kasnije mladi Tunižanin Mejbri uspio je samo ublažiti poraz domaćina. Brighton je u petom kolu došao do četvrte pobjede i trenutno je treći na tablici, a pored njegovih rezultata, pažnju plijeni fantastičan nogomet. Talijan Roberto De Zerbi jedan je od najboljih menadžera današnjice i na klupi Brightona je točno godinu dana.

Nogometno savršenstvo

U 44 utakmice ima 23 pobjede, devet remija i 12 poraza, a klub je odveo u Europa ligu. Njegov Brighton u prosjeku ima 62 posto posjeda lopte, a protiv velike šestorke u Premier ligi Brighton pod njegovim vodstvom ima osam pobjeda u 15 utakmica.

Na Old Traffordu se savršeno vidjelo što može De Zerbijev Brighton. Uoči pogotka Grossa u 53. minuti Brighton je napravio 30 dodavanja, počevši od vratara Jasona Steelea. Akcija je izgledala sjajno i uigrano, a okrunjena je na savršen način.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.