VIDEO Srpskog golmana prošli mjesec udario huligan. Sad su ga pogodili upaljačem

Screenshot: Twitter

NAVIJAČI Fenerbahčea u 54. minuti su upaljačem pogodili golmana Seville Marka Dmitrovića (31). Michael Oliver, glavni sudac te uzvratne utakmice osmine finala Europa lige, morao je privremeno prekinuti igru jer su turski navijači bacali razne predmete na teren.

Jedan od njih pogodio je Dmitrovića, koji je potom završio na tlu držeći se za glavu. Iz posjekotine je krenula krv pa je ista morala odmah biti zatvorena. Dmitrović je potom nastavio utakmicu, koju je Fenerbahče dobio 1:0, međutim Sevilla je u prvoj utakmici pobijedila 2:0 te je s ukupnom prednošću izborila četvrtfinale Europa lige.

VIDEO: Arena Sport

Dmitrovića prije mjesec dana huligan udario šakom

Podsjetimo, krajem veljače, na utakmici PSV-a i Seville u Europa ligi, nizozemski navijač upao je na teren i šakom udario Dmitrovića, ali mu srpski golman nije ostao dužan. Savladao je napadača, oborio ga na travnjak i čuvao dok nisu došli redari koji su ga odveli s terena. 

Huligan je osuđen na dva mjeseca zatvora, a riječ je o 20-godišnjaku koji je već imao dvije presude povezane s nogometom. Tužitelji su istaknuli kako je 23. veljače, kada je udario Dmitrovića, bio pod utjecajem alkohola. Incident se dogodio u 92. minuti uzvratne utakmice, koju je PSV pobijedio 2:0, ali je u prvoj Sevilla bila bolja s 3:0.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.