VIDEO Svijet boksa u nevjerici nakon strašnog nokauta. Posljedice udarca su jezive

Screenshot: X

FABIO WARDLEY (29) je u noći sa subote na nedjelju brutalno nokautirao Frazera Clarkea (33). Nakon što je njihov prethodni meč iz ožujka ove godine završio neriješeno ponovno su se našli u ringu, ali ovoga puta je Wardley senzacionalno završio posao za samo nekoliko minuta.

Meč je održan u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, a završio je strašnim nokautom u prvoj rundi. Od početka do brzog kraja, bila je to borba u kojoj se samo Wardleyja nešto pitalo. Sasuo je kišu udaraca na Clarkea koji se ubrzo našao na podu, a sudac je označio kraj borbe jer je Clarke bio na očigled pregažen i nemoćan.

Nokaut o kojem se priča

Uspio se Clarke ustati nakon nokauta i čestitati Wardleyju, a time je jako iznenadio legendarnog Johnnyja Nelsona koji je bio uz ring. "Nikada nisam vidio ovakvu reakciju nakon nokauta, bilo je zastrašujuće gledati", rekao je nakon borbe.

Clarkeova ozljeda bila je ozbiljna – sumnjalo se na frakturu jagodične kosti, što je kasnije potvrdio promotor Frank Warren. Britanskom boksaču je ovo prvi poraz karijere. Trenutno je na omjeru od 8-1-1. S druge strane Fabio Wardley je na omjeru od 18-0-1. 17 borbi je 29-godišnji britanski boksač dobio nokautom, a najavio je osvajanje i svjetske titule.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.