VIDEO Teška ozljeda Carvajala. Iznesen je s terena u suzama

Screenshto: Arena Sport

NOGOMETAŠI Reala slavili su u derbiju 9. kola Španjolske lige na svom Bernabeu protiv Villarreala s 2:0, a asistenciju za prvi gol domaćina ubilježio je Luka Modrić. Modrić je u 14. minuti izveo udarac s kuta i u očito uigranoj akciji pronašao Fedea Valverdea, koji udarcem izvana pogađa mrežu Villarreala.

Pobjedu je potvrdio u 73. minuti Vinicius na dodavanje Valverdea, dok su gosti najbolju priliku propustili u 16. minuti kada je Nicolas Pepe pogodio gredu. Pobjedu je malo pokvarila teška ozljeda koljena Danya Carvajala u drugoj minuti sudačke nadoknade. 

Teška ozljeda klupske legende

Bek Reala i španjolske reprezentacije (32) zakasnio je na jednu loptu te je nezgodno udario napadača Villarreala Yeremija Pina. Carvajal je pritom ozlijedio koljeno. Srušio se na travnjak i kriknuo.  

Stigla je liječnička služba, suigrači su ga okružili. Bio je neutješan, jecao je u suzama dok su ga liječnici iznosili s terena. Pogledajte ozljedu OVDJE. Nakon utakmice je trener Reala Carlo Ancelotti rekao samo da je Carvajal pretrpio tešku ozljedu koljena te da mu je jako žao zbog toga.

Dani Carvajal legenda je Reala, u kojem je proveo cijelu karijeru, osim jedne sezone u Bayer Leverkusenu. S Kraljevskim je klubom osvojio šest Liga prvaka, odigravši 426 utakmica. Sa španjolskom je reprezentacijom aktualni prvak Europe. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.