Viralni hit zbog skandala. Pogledajte što je priznato kao gol u Crnoj Gori

Foto: Profimedia

UTAKMICA između Jedinstva i Dečića, igrana u sklopu prvenstva Crne Gore, postala je tema u regiji nakon skandala o kojem pišu tamošnji mediji. Susret je završio 1:1, uz, kako navodi Radio i Televizija Crne Gore, veliku pogrešku i nepravdu u režiji suca Miloša Savovića.

"U 40. minuti utakmice Jedinstvo - Dečić nogometaš gostiju Augusto Chagas je šutirao, golman Goran Aković uz malo problema obranio, a pomoćni sudac Uroš Rašović signalizirao glavnom sucu Milošu Savoviću da je lopta cijelim promjerom prešla gol-crtu", navodi se u tekstu.

"Dogodio se novi skandal"

"Od svih na stadionu u Bijelom Polju to je vjerojatno vidio samo Rašović, jer je nogometašima i Jedinstva i Dečića bilo jasno da je Aković pravovremeno reagirao. Čak se i krilo Tuzana Alen Mašović odmah uhvatio za glavu, jer je bio svjestan kakvu je priliku propustio Brazilac. Ali, samo nekoliko sekundi kasnije je počelo slavlje gostiju i opravdano nezadovoljstvo domaćih igrača, stručnog štaba i navijača", piše RTCG, dodajući:

"Taman kad smo malo zaboravili na sve užasne scene iz prošle polusezone u crnogorskom nogometu, na što su utjecali i neočekivano dobri rezultati naših klubova u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, dogodio se novi skandal."

Gol koji je priznat možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.