EUROPA LIGA

West Ham nakon njemačke invazije na Camp Nouu zaprijetio vlastitim navijačima

Foto: EPA

WEST HAM i Eintracht Frankfurt čine jedan polufinalni par Europa lige. Engleski prvoligaš objavio je informacije u vezi ulaznica za prvu međusobnu utakmicu koja će idući tjedan biti odigrana na stadionu u Londonu. "Od danas, od 16 sati, vlasnici sezonskih ulaznica mogu kupiti dodatne dvije ulaznice po osobi. Navijačima koji žive u Njemačkoj, a nemaju povijest rezerviranja ulaznica, nažalost neće biti dopušteno kupiti ulaznice za ovo natjecanje."

Podsjetimo, Eintracht je u četvrtfinalu izbacio Barcelonu, a na utakmici na Camp Nouu bilo je više od 30 tisuća njemačkih navijača, čime je stadion katalonskog kluba izgledao poput Santiago Bernabeua, doma Real Madrida. Vodstvo Barcelone objasnilo je kako je došlo do preprodaje karata, čak i sezonskih ulaznica, a pogriješili su i posrednici, što je dovelo do svojevrsne invazije gostujuće publike.

Kako ne bi došlo do sličnoga scenarija, West Ham je svojim navijačima poslao upozorenje. "Navijačima West Hama koji preprodaju svoje ulaznice za Eintracht Frankfurt na bilo kojoj neovlaštenoj platformi bit će ukinuta njihova sezonska ulaznica te zabranjen pristup na stadionu u Londonu do kraja sezone 2022./2023.", objavili su.

"Navijači Eintrachta su vrlo kreativni"

Vodstvo West Hama napominje da navijači mogu izgubiti sve prioritetne bodove i pogodnosti prikupljene sezonskom ulaznicom, dok povrata novca neće biti. S druge strane, glasnogovornik Eintrachta Axel Hellmann za njemački Bild rekao je da "ne želi otkrivati tajne", ali da su njihovi navijači vrlo kreativni. "Potrudit će se dobiti značajan kontingent ulaznica. Možete biti 100 posto sigurni u to."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.