Ždrijeb vaterpolske Eurolige: Okršaji Jug -Partizan i Mladost - Olympiakos!

IZVUČENI su parovi četvrtfinala vaterpolske Eurolige. Dubrovrovčani imaju težak zadatak protiv Partizana dok će Mladost snage odmjeriti s ipak nešto lakšim protivnikom.

Momčad Elvisa Fatovića, dubrovački Jug, igra protiv beogradskog Partizana koji je u svojoj skupini uvjerljivo osvojio prvo mjesto.

Za Jugaše je ovo veliki ispit, svakako najveći ove sezone, na kojem će pokazati jesu li spremni za pohod na sam vrh Europe.

Naime, Partizan je vrlo dobra momčad, prema mnogima iz vaterpolskih krugova, uz Jug i Pro Recco najjača u Euroligi. Imaju sjajne vaterpoliste, a svakako prednjače Prlainović, Filipović, Vujasinović i Pijetlović, koji su udarni igle u momčadi Dejana Udovičića. Prva se utakmica igra u Beogradu 8. travnja, a uzvrat je u Dubrovniku 22. travnja.

Zagrebačka Mladost imala je ipak više sreće u ždrijebu. Žapci će tako igrati protiv grčkog prvaka Olympiakosa koji je bio prvi u skupini sa našim Šibenikom.

Grci su svakako najlakši od tri moguća protivnika koje su Mladostaši mogli dobiti. Za momčad iz Pireja nastupa Andrija Komadina, a tu su i brojni grčki reprezentativci poput Chatzitheodorua, Afroudakisa i drugih. Mladost kao i Jug, svoju prvu utakmicu igra u gostima što bi trebala biti mala prednost.

Parovi:

Partizan - Jug, Olympiakos - Mladost, Primorac - Jadran HN, Vasas - Pro Recco

M.Š.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.