Zekić: Ne moram davati šansu nekome zato što ima status kakav je imao ili treba imati

Screenshot: NK Osijek Facebook

OSIJEK i Lokomotiva odigrali su 1:1 na Opus Areni u 15. kolu SuperSport HNL-a. Indrit Tuci doveo je Lokomotivu u vodstvo u 11. minuti, a domaću momčad je od poraza spasio strijelac Ivan Fiolić u 88. minuti. Trener osječkog kluba Zoran Zekić komentirao je utakmicu za službenu stranicu kluba.

"Kako ću biti zadovoljan rezultatom? Da sam ovdje tri mjeseca, danas bih vrištao od ludila. U prvo poluvrijeme ušli smo bojažljivo i bez agresije, ideje, kompaktnosti. Skrivali smo se. Na poluvremenu smo napravili to što smo napravili, bili smo jako dobri, samo nam nedostaje mirnoće i ljudi u završnici te hrabrosti i vjere u sebe. Moramo pogledati u dubinu naših duša. Patim već sad, morat će i ekipa, a morat će i navijači još neko vrijeme", rekao je Zekić.

Zekić nakon | Osijek - Lokomotiva

Zoran Zekić nakon remija na Opus Areni. 🎥

Objavljuje NK Osijek u Subota, 11. studenoga 2023.

"Nisam primoran davati šansu nekome zato što ima status kakav je imao ili ga treba imati"

"Linije su nam bile razvučene, nismo imali priključak ni trčali u dubinu. Bilo je puno nedostataka. Kada smo izjednačili, bio sam siguran da ćemo zabiti i drugi gol, ali očito nismo još ta momčad koja može napraviti totalni preokret. Moramo se karakterno preispitati, a neki pojedinci moraju sjesti sami sa sobom i vidjeti kako pridonose klubu i kako pomažu momčadi.

Previše to traje. Naravno, neću nikoga prozivati, ali su neke stvari u životu i nogometu vrlo jasne. Nisam primoran davati šansu nekome zato što ima status kakav je imao ili ga treba imati", dodao je Zekić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.