Glasnogovornica Vlade: Nije bilo cenzure na Vladinom Twitter profilu

"NETOČNO je, kao što to navodi novinar, da je "navodno bilo i onih (pitanja) koji iz nekog razloga nisu došla do Milanovića. Prema tvrdnjama nekih Twitteraša, na Vladinom Twitter profilu bilo je selekcije pitanja koja su mogla i koja nisu mogla proći", stoji u reagiranju glasnogovornice Vlade Ivane Grljak poslanom Indexu.

"Naime, raspravu je moderirao gospodin Ivo Špigel iz građanske inicijative Internet za sve dajući riječ gostima i birajući pitanja pristiglih na Twitteru pod oznakom #Vladaup. Pitanja su tom oznakom prikazivala su se i na TwitterWallu. Sva su pitanja i dalje vidljiva pod navedenom oznakom na: https://twitter.com/#!/search/%23vladaup.", dodaje.

"Način selekcije o kojem govorite u tom obliku ne postoji na toj društvenoj mreži. Tviteraš koji je naveo mogućnost cenzure bio je prisutan na događanju. S obzirom da je bio prisutan, online tim Vlade prepustio mu je moderaciju pitanja za TwitterWall odmah nakon njegove pritužbe tako da nitko iz Vlade nije imao mogućnost selekcije pitanja", zaključuje glasnogovornica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.