Policija izuzela otiske i DNK tragove: Hoće li ubojica s Marjana uskoro biti pronađen?

"IZUZELI smo otiske, a na čemu i gdje, to vam ne mogu reći radi daljnje potrage", kratko je kazao za Slobodnu Dalmaciju glavni ravnatelj policije Vlado Dominić o trenutnim saznanjima istražitelja o monstruoznom ubojstvu 31-godišnje Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo, počinjenom Marjanu. Potvrdio je i da su izuzeti DNK uzroci te poslani na hitno vještačenje u MUP-ov zagrebački Centar za forenzična ispitivanja "Ivan Vučetić".

Prije nekoliko dana je brat ubijene Meksikanke, Emanuel Macedo, nakon što je identificirao sestrino tijelo, poručio: "Nemam riječi kojima bih opisao bol koju mi je uzrokovao ovaj događaj. Ovo je uništilo naš život na sve moguće načine, koji ne možete zamisliti. Moj život, život moje majke, naših prijatelja - svih. I zato vas molim - i policiju i Vladu, molim vas, napravite pravednu stvar - nađite krivca. Nema pravde dok ne pronađemo osobu koja je ovo učinila. Mi smo dobri ljudi i ovo je uništilo naše živote zauvijek".

Da će krivac uskoro biti pronađen nadaju se i brojni Splićani koji nakon ovog stravičnog ubojstva sa zebnjom gledaju prema "zlokobnom" Marjanu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.