Ovo nije bliski kontakt? Beroš na slici ljubi ruku ženi, pitali smo ga tko je ona

Foto: Instagram (Nina Badrić)

FOTOGRAFIJA na kojoj ministar zdravstva Vili Beroš pozira u društvu svoje supruge i pjevačice Nine Badrić nije jedina sporna s njegovog ljetovanja na Hvaru. Naime, na drugoj se fotografiji uz troje navedenih nalazi još dvoje ljudi. Nema nikakve distance, a nepoznatoj ženskoj osobi ministar Beroš ljubi ruke. 

>> Beroš o kontaktu s Ninom Badrić: Nitko s proslave na kojoj je bila nema koronu 

Upitali smo Beroša je li ta fotografija dokaz da se ni sam ministar ne pridržava pravila o izbjegavanju bliskih kontakata s ljudima koji nisu iz našeg domaćinstva. No ministar tvrdi da je riječ o njegovim bliskim prijateljima. 

"To su obiteljski prijatelji iz djetinjstva s kojima ministar provodi svaki slobodni trenutak tijekom boravka na rodnom otoku", stoji u odgovoru koji smo dobili posredstvom Ministarstva zdravstva. Podsjetimo kako je odmor ministrima počeo 5. kolovoza, a fotografije su na Instagramu Nine Badrić objavljene ovog vikenda. 

Nacional je danas objavio kako posjeduje video i fotodokumentaciju koja, tvrdi Nacionalov izvor, dokazuje da je fotografija s Berošem nastala u vrijeme kad je Badrić već nekoliko dana trebala biti u samoizolaciji jer je pjevala na rođendanskoj proslavi zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice, bivšeg vaterpolista i poduzetnika. Proslava rođendana Pere Lozice održana je, piše Nacional, na otočiću Stupe koji se nalazi dvije nautičke milje od Korčule. List navodi kako se sve pokušava zataškati i to najvjerojatnije kako bi većina ondje prisutnih osoba, među kojima je i Badrić, izbjegla dvotjedni odlazak u samoizolaciju. 

"Ministar je kontaktirao Nastavni zavod za javno zdravstvo gdje je, nakon uvida u podatke, ustvrđeno kako Nina Badrić nije zabilježena kao kontakt nakon spomenutog zbivanja na Korčuli 6. kolovoza te da nitko s tog zbivanja nije bio pozitivan. Nina Badrić nigdje nije detektirana kao kontakt, nema određenu mjeru samoizolacije te sukladno tome ministar nije bio osobno  ugrožen", stoji u odgovoru koji smo dobili od ministra Beroša, a vezano za druženje s Ninom Badrić te napise Nacionala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.