Beroš: Teško ozlijeđeni radnik je operiran. Ovo se možda nije trebalo dogoditi

Foto: Hina

Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je da je jedan od trojice radnika, koji je zadobio teške, po život opasne ozljede u nesreći na Jakuševcu, promptno operiran u KBC-u Zagreb i u fazi je buđenja iz anestezije te je dodao da druga dva djelatnika imaju lakše tjelesne ozljede.

"To je tragedija koja se, nažalost, dogodila, a možda se nije trebala dogoditi", rekao je Beroš, odgovarajući na novinarski upit u Osijeku, gdje se nalazi na svečanosti otvorenja nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, dnevnih bolnica i jednodnevnih kirurgija KBC-a Osijek te na obilježavanju Dana grada Osijeka. 

Iz KBC-a Zagreb doznaje se da se radi o 59-godišnjem pacijentu, koji je ostao bez nadlaktice, a ima i tri slomljena rebra i frakturu torakalnog kralješka. To su teške tjelesne ozljede, no ozlijeđenom radniku zasad život nije ugrožen.

Radnici su stradali u odronu otpada na zagrebačkom odlagalištu Jakuševec. Novi odron otpada, drugi u manje od mjesec dana, dogodio se u ponedjeljak oko 6:40. Policija osigurava mjesto događaja, a zatvorena je Sajmišna cesta od Jakuševca u smjeru zapada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.