Biden suradnicima priznao da je nakon katastrofalne debate posjetio liječnika

Screenshot: CNN

Predsjednik Joe Biden rekao je suradnicima i liderima Demokratske stranke da je posjetio liječnika nakon lošeg nastupa u prošlotjednoj debati s Donaldom Trumpom, što je u suprotnosti s ranijim izjavama Bijele kuće o njegovoj medicinskoj skrbi, javlja NBC.

Predsjednik se sinoć navečer sastao i s demokratskim guvernerima te se suočio s pitanjima o prošlotjednoj poraznoj izvedbi na debati. Na pitanje je li dobio liječničku skrb nakon debate, priznao je okupljenima da ga je pregledao liječnik i da je sve u redu, prema dva izvora NBC-ja.

Bijela kuća ranije tvrdila da nije posjetio liječnika od veljače

Nekoliko sati ranije, tiskovna tajnica Bijele kuće Karine Jean-Pierre izjavila je da Biden nije bio podvrgnut nijednom liječničkom pregledu od veljače, kada je posljednji put bio na temeljitom liječničkom pregledu te odradio nekoliko testova.

Bijela kuća sada tvrdi da Biden nije bio na liječničkom pregledu od veljače, ali je od tada redovito odlazio liječniku na kratke preglede, uključujući i onaj nakon debate s Trumpom.

Bidenov sastanak s guvernerima organizirao je guverner Minnesote Tim Walz, predsjedavajući Udruge demokratskih guvernera, kako bi se umanjila zabrinutost oko njegovog lošeg nastupa u debati i predstojećih predsjedničkih izbora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.