Britanska policajka silovana kod Eiffelovog tornja

Ilustracija: EPA

FRANCUSKI državljanin je optužen za silovanje Britanke u blizini Eiffelovog tornja, priopćili su tužitelji. Osumnjičenik je optužen da je ženu, za koju se navodi da je policajka, silovao u parku Champ de Mars u Parizu ranije ovog tjedna.

Prema novinama Le Parisien, navodni napadač je u trenutku kada je napao ženu bio naoružan nožem. Iz ureda pariškog javnog tužitelja su u izjavi za Sky News potvrdili da je muškarac uhićen "zbog navodnog silovanja britanske turistice na Champ de Mars".

Nedavno se dogodio sličan incident

Jučer su osumnjičeniku, koji je rođen 1988. u Chatenay-Malabryju u Francuskoj, pred sucem pročitane optužbe i zadržan je u pritvoru. Francuski mediji pišu kako je žrtva ispričala da je napadnuta u trenutku kada je otišla iza grma kako bi obavila nuždu. 

Nakon što je muškarac pobjegao, prijavila je silovanje. Policija je uhitila 35-godišnjeg muškarca oko sat vremena nakon što je žena prijavila napad i dala opis osumnjičenog. Inače, ovaj incident se dogodio manje od tri mjeseca nakon što je turistica iz Meksika prijavila da je silovana u istom parku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.