Brnabić: Nogometaši su na Euro putovali hrvatskim avionom. Vučić je bio ljut

Foto: Instagram

Ana Brnabić, bivša srpska premijerka i aktualna predsjednica Skupštine Srbije, kazala je kako je predsjednik Aleksandar Vučić bio očajan jer je srpska nogometna reprezentacija na Europsko prvenstvo u Njemačkoj otputovala hrvatskim avionom. 

"To je istinita priča. Sramota je, Vučić je bio izuzetno ljut. Mi imamo našu Air Serbiju i svi putujemo tom kompanijom. Kad sleti avion, da se vidi Air Serbia, to je naš ponos", kazala je Brnabić tijekom gostovanja na Happy TV-u. 

"Treba utvrditi tko je odgovoran"

Napomenula je da se prethodnih dana nije govorilo o ovoj temi kako se fokus javnosti ne bi prebacivao s podrške reprezentativcima. Brnabić je istaknula da "apsolutno treba utvrditi kako se to dogodilo i tko je odgovoran" za to što su reprezentativci Srbije putovali hrvatskim avionom, prenosi Nova.rs

Telegraf piše kako je Nogometni savez Srbije poslao nogometaše avionom na kojem se nalazila hrvatska šahovnica. Inače, srpska reprezentacija je jučer remizirala s Dancima i tako završila natjecanje na posljednjem mjestu u skupini sa samo dva osvojena boda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.