Bulj o Vučiću: Kad je zapucalo, jado je kao zečić, brže od metka pobjegao na Terazije

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik i gradonačelnik Sinja Miro Bulj odgovorio je srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću, koji je rekao kako nema razlike između sadašnje Hrvatske i nekadašnje NDH. Vučić je navedenu izjavu dao nakon što je Hrvatska donijela odluku o zabrani ulaska prosrpskim i proruskim crnogorskim dužnosnicima Andriji Mandiću, Milanu Kneževiću i Aleksi Bečiću

"Šešeljev po-četnik Aleksandar Vučić po stoti put Hrvatima soli pamet i napada Hrvatsku, umjesto da je zgubidan i ratni huškač doživotno u zatvoru.

Šugavac i kukavica je u Glini '95. huškao Srbe da ubijaju susjede Hrvate zbog takozvane Velike Srbije. Kad je zapucalo, jado je kao zečić, brže od metka 'pobegao' na beogradske Terazije", napisao je Bulj. 

Vučić govorio o srpskoj Baniji i Glini

Podijelio je i snimku Vučićevog posjeta Zagrebu iz 2018., ali i Vučićevog govora iz 1995. "Pogledajte video od 12. 2. 2018. godine kako sam iznenada presreo četnika Vučića, kad su ga u Zagrebu srdačno grlili i ljubili Kolinda i Plenković", naveo je Bulj. 

Podsjetimo, Vučić se kao Šešeljev šegrt i potrčko 1995. pojavio u okupiranoj Glini. Tamošnjim Srbima je govorio o srpskoj Baniji, srpskoj Glini, o tome kako su "krenuli na ustašku vlast" i hvalio ih zbog toga. Govorio je i da nikada Banija više neće biti hrvatska te je okupljene uvjeravao da će živjeti u Velikoj Srbiji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.