Bulj: Plenković pravi cirkus od SOA-a, građane smatra budalama

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

KANDIDAT Mosta za predsjednika Miro Bulj smatra da premijer Andrej Plenković od stanovnika pravi budale. 

"Počeo je Ostojić, a sad Plenković još sramotnije od naroda pravi budale!

Vlada Andreja Plenkovića je kod SOA-e išla provjeravati istinitost političkih ocjena karaktera i poteza njegove Vlade izrečenih od strane opozicije u kojima se Vladu nazivalo izdajničkom i eksponentom stranih interesa", piše Bulj,

"Ovo je dosad neviđen potez politizacije SOA-e, ali i ismijavanje građana s obzirom na to da za ocjenu karaktera i politika svoje Vlade Plenković uzima kao vrhovni autoritet sebi i Milanoviću podređenu agenciju koju su dogovorno iskadrovirali. 

Prvo je Ostojić pitao SOA-u financiraju li Milanovića Rusi, a sad Plenković još sramotnije politizira SOA-u i pravi narod budalama s upitom prema njemu podređenoj agenciji.

Na pitanje "Jesu li Plenković i njegova klika veleizdajnici i rade li po diktatu izvana?" istinit odgovor ne mogu dati oni koji su premijeru ili predsjedniku podređeni i koje su sami imenovali", smatra Bulj.

"Kao što se neki igraju s ChatGPT-om, tako naši vodeći političari o svojim politikama i obilježjima tih politika pitaju SOA-u koja im je podređena i čije su kadrove upravo oni iz HDZ-a i SDP-a postavili.

Prvo su napravili cirkus od vojske, a sad to rade i od sigurnosno-obavještajne agencije i uz to sve građane prave budalama", konstatirao je.  

"Najbolja potvrda da su veleizdajnici i da rade po diktatu izvana su njihova vlastita djela. Ukidanje kune i uvođenje eura, tjeranje Hrvata, a uvoz strane radne snage, podanički odnos prema Briselu, popuštanje Beogradu i politici tzv. srpskog sveta, uvođenje poreza na nekretnine i uz to odustajanje od vrijednosti koje su važne većini hrvatskog naroda donošenjem Istanbulske i guranjem rodne ideologije. 

A o razmjerima njihove pljačke i korupcije da i ne govorim. Vrijeme je za buđenje Naroda", smatra Bulj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.