Dražen Budiša otišao iz Školske knjige i vraća se u politiku?

DRAŽEN BUDIŠA je u nakon sedam godina izbivanja iz hrvatske politike u subotu održao govor na izbornoj skupštini HSLS-ova ogranka u Zadru te se u javnosti počelo nagađati kako bi se bivši predsjednik te stranke mogao ponovno aktivno uključiti u politički život.

"Moj govor na izbornoj skupštini HSLS-ova ogranka u Zadru ne znači više od razine potpore stranci", kazao je Budiša na upit vraća li se u politiku, piše Jutarnji list. Nagađanja kako se vraća u politiku mogla bi potvrditi i činjenica što od 1. rujna više ne radi u Školskoj knjizi, gdje je bio zaposlenik nekoliko godina.

Istekao mu četverogodišnji ugovor u Školskoj knjizi

"Četverogodišnji ugovor i dogovor koji sam imao sa Školskom knjigom istekao je 31. kolovoza i zato sam otišao", kazao je Budiša te nastavio govoriti kako je njegov govor u Zadru bio samo davanje potpore stranci, a ne i povratak u aktivnu politiku. Navodno oni koji ga bolje poznaju tvrde kako se on ipak razmišlja da se aktivira u politici.

Budiša neće biti u Predsjedništvu, niti u drugim tijelima HSLS-a, ali će odlaziti na većinu predizbornih skupova stranke. Čini se kako se na izborima ipak neće kandidirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.