Dvojica britanskih dječaka nožem izrezali 9-godišnjaka i 11-godišnjaka

DVOJICA britanskih dječaka u dobi od samo deset i 11 godina, od sinoć se nalaze u policiji, zbog brutalnog napada nožem i ciglama na dvojicu vršnjaka.

Jedna od njihovih žrtava, 11-godišnjak, nalazi se u kritičnom stanju s ozbiljnim ozljedama glave, nakon što je pronađen u jedva nesvjesnom stanju pored potoka u gradu Edlingtonu. Druga žrtva napada jest devetogodišnjak, za kojega se vjeruje da je nećak 11-godišnjaka.

Dvojica napadnutih dječaka biciklom su išli u lov na ribe kad su im se na putu ispriječili dvojica malih monstruma. Od njih su zatražili da im predaju mobitele, tenisice bicikle i sav novac koji imaju. Kako ih ovi nisu poslušali, napali su ih te izrezali nožem po licu i rukama, izudarali ciglama te palili opušcima od cigareta.

Dijete krvavo lutalo po ulicama

Devetogodišnjaka je na ulici opazila 29-godišnja Lisa Meehan, kako sav krvav tetura po ulici. "Nisam mu mogla vidjeti lice od krvi. Bio je obliven njome. Lakat mu je virio kroz kožu, od velike rane koju je imao na ruci. Pokušavao mi je nešto reći, da ne može naći prijatelja, da mu se prijatelj izgubio", ispričala je šokirana Meehan.

Nesretno dijete u kuću su primili 68-godišnja Jean Wright i njezin 70-godišnji suprug Derek, koji su pozvali Hitnu pomoć. "Sav je drhtao i očito je bilo da pada u šok", kazala je Jean Wright, a njezin suprug kazao je kako je dječak stalno ponavljao da njegov ujak ne može vidjeti i da ga ne može naći.

Starijeg dječaka policija je pronašla nakon 90-minutne očajne potrage, licem prema zemlji, u blatu pored potoka. Na sebi je imao samo bokserice i čarape te je hitno helikopterom prebačen u Dječju bolnicu u Sheffieldu.

Policija je dvojicu zlikovaca pronašla u skrovištu, nedaleko od mjesta događaja, ali ih nije mogla ispitati bez prisustva roditelja. Ovaj brutalan napad britansku javnost je podsjetio na jezivi događaj iz davne 1993. godine, u kojemu su dvojica desetogodišnjaka otela dvogodišnjeg dječaka i mučila ga do smrti na željezničkoj pruzi kod Marseysidea.

B.V.
Foto: The Sun

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.