FOTO Ovo su novi ZET-ovi busevi

Foto: Index

U SPREMIŠTU Podsused uočeni su novi ZET-ovi autobusi, a u galeriji su njihove fotografije. Neslužbeno se doznaje kako u promet kreću idući tjedan. Pitali smo ZET za više informacija o novim autobusima, a objavit ćemo ih čim ih dobijemo. 

Podsjetimo, nakon što je došlo do novog poskupljenja goriva, gradonačelnika Tomislava Tomaševića su na ovotjednoj presici novinari upitali hoće li doći do poskupljenja javnog prijevoza. Rekao je kako prate situaciju, koja je cijele godine promjenjiva, te da ne donose odluke na temelju promjene cijena u roku od sedam dana, već promatraju i čekaju da vide kakav će biti trend i kakva će biti dugoročna politika vlade po tom pitanju. 

"Prihodi ZET-a su nekakvih tristotinjak milijuna kuna od prodaje karata, a čak milijardu kuna se mora dodati iz proračuna kako bi cijene ostale ovakve kakve jesu, to je najjeftiniji javni prijevoz od svih gradova u Hrvatskoj. U tom smislu, ako će troškovi nastaviti ovako drastično rasti, mi ćemo morati korigirati cijene", rekao je Tomašević na ovotjednoj presici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.