FOTO Puljak objavio popis nelegalnih objekata u Splitu, pogledajte fotografije

Foto: Grad Split

Postupanje prema ilegalnim objektima na području cijelog grada, s naglaskom na područje Park-šume Marjan, bilo je glavna tema sastanka koji je gradonačelnik Ivica Puljak održao s predstavnicima Građevinske inspekcije u Splitu.

Na sastanku je dogovorena daljnja suradnja s Građevinskom inspekcijom s ciljem rušenja nelegalnih objekata u cijelom gradu, uz prioritet na zaštiti Park-šume Marjan.

Dogovor je da će Grad Split napraviti listu prioriteta, koje će zatim Građevinska inspekcija uzeti u hitno razmatranje i uz partnerski odnos s Gradom započeti rješavanje, kako bi se svima onima koji imaju nelegalne objekte poslala vrlo jasna poruka da red i zakon moraju poštovati.

Gradonačelnik Puljak uručio je predstavnicima Građevinske inspekcije dosjee s neriješenim prijavama objekata koje je Grad Split prijavljivao tijekom proteklih nekoliko godina, uzimajući u obzir nadležnost Građevinske inspekcije.

Ovaj popis, s nelegalnim objektima u Park-šumi Marjan, bit će osnova za listu prioriteta za buduće zajedničko djelovanje Inspekcije i službi Grada Splita, kažu iz Grada.

Na popisu se nalazi 47 objekata, uglavnom su to kafići i kiosci. Cijeli popis možete pogledati ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.