HDZ-ov načelnik na Fejsu objavio fotku iz Rusije sa Sanaderom: "Kažu da treba hrabrosti za ovo"

Foto: Facebook / Jakov Vetma (na fotografiji desno)

HDZ-OV načelnik općine Klis kod Splita, Jakov Vetma, objavio je na svom Facebook profilu fotografiju na kojoj pozira s bivšim premijerom Ivom Sanaderom kojem se sudi za najtežu korupciju. 

Sanader, kao što smo već pisali, prema svemu sudeći kao VIP gost uživa na Svjetskom ngometnom prvenstvu u Rusiji. Prvo se pojavila fotografija Sanadera kako za stolom na kojem je trpeza pozira s nasmiješenim trojcem u hrvatskim dresovima. Tko je osumnjičeniku za najteži kriminal platio VIP boravak u Rusiji još je uvijek misterij.

Sada se svojom ruskom fotografijom pohvalio HDZ-ovac i prvi čovjek Klisa.

"Kažu da triba imat hrabrosti za ovo objavit na fejsu. Pa eto, pozdrav svima iz Rusije!", napisao je Vetma uz sliku na kojoj sa smiješkom pozira s optuženikom Sanaderom.

HDZ-ov načelnik Klisa valjda je htio dokazati da on ima hrabrosti, ili mu je slikanje sa Sanaderom sasvim normalno pa mu hrabrost ni ne treba, a sve je izazvalo salvu odobravanja njegovih prijatelja i pratitelja u komentarima. 

"Bravo i ja bih ju objavila da sam imala tu sriću", "Ćaća se vraća i gotovo KRALJ", "Ovde je pitanje tko je ovdje Ćaća", "Načelniće, zašto hrabrosti... Pa to je jedini i istinski vođa", neki su od komentara koje prenosimo bez pravopisnih i gramatičkih intervencija. 

Tek je nekoliko komentatora vidjelo problem u fotografiji HDZ-ovog načelnika s optuženikom za najtežu korupciju. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.