HDZ-ovac čija kći je zvala vatrogasce nakazama o stanu: To nije od javnog interesa

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL,RTL

ANNA Dujić, kći moćnog HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, iznajmljuje državni stan koji je 2020. godine kupila po cijeni nešto većoj od 800 eura. Radi se o stanu površine 90.97 metara kvadratnih.

>> FOTO Uhljebara renta državni stan u Šibeniku koji je kupila za 800 eura po kvadratu

Anna Dujić ga je kupila po cijeni od 573.009 kuna, potvrdili su iz MORH-a za Index. To znači da je stan otkupljen po cijeni kvadrata od 6298 kuna, odnosno 835 eura. U eurima stan bi koštao oko 76 tisuća.

Dujić: Nisu utvrđene nikakve nepravilnosti

Njen otac, Nediljko Dujić, reagirao je na napise u medijima i stao u obranu svoje kćeri. Njegovu izjavu poslao je glasnogovornik Hrvatskih šuma.

"Želio bih se osvrnuti na napise koji su se pojavili u medijima tijekom ovog jutra. Konkretno, radi se o događaju starom gotovo 20 godina, u kojem nisu utvrđene nikakve nepravilnosti. Moja kći je punoljetna osoba koja ne obnaša javnu dužnost niti je uključena u javni život, stoga njezine aktivnosti, odluke i postupci nisu predmet javnog interesa.

Ukoliko itko smatra da postoje bilo kakve nepravilnosti, iste je moguće prijaviti nadležnim institucijama Republike Hrvatske", piše u priopćenju.

Podsjetimo, Anna Dujić je nedavno sablaznila Hrvatsku vičući vatrogascima kod Skradina da su nakaze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.