Hrvat Danijel igrao poker u kući njemačkog masovnog ubojice: Bio je miran i povučen

MEĐU ONIMA koji su poznavali tinejdžerskog masovnog ubojicu Tima Kretschmera je i Hrvat Danijel Duvnjak, nogometaš Zrinjskog iz Waiblingena, a jednom prilikom je kod njega u kući čak igrao i poker.

Tijekom partija pokera Danijel je stekao dojam o Timu kao ljubaznom domaćinu koji nije puno pričao, a po prirodi je bio vrlo suzdržan i uredan, no nije se znao veseliti pobjedama.

> Video: U pokolju u Njemačkoj ubijen i Hrvat

> Video: Posljednji trenuci njemačkog masovnog ubojice

> Najkrvaviji školski ubilački pohodi

> Posljedica pokolja u Winnenbadenu - hajka na kompjuterske igrice

"Bio je miran i povučen. Volio je računala. Njegova petnaestogodišnja sestra također je učenica u toj školi. Tim nije imao djevojku, što nam je te večeri i sam kazao, a nije se ni s kim posebno ni družio. Moji prijatelji, koji su ga bolje poznavali jer su s njim kartali, rekli su mi da nije imao pravih prijatelja", rekao je Danijel, a piše Večernji list, te dodao kako je u kući ubojice bilo mnogo oružja koje se nalazilo u sefu i izloženo po zidovima.

Danijel je napomenuo i kako ne može zamisliti da je netko tako potpuno neupadljiv i miran mogao postati masovni ubojica. Iz pokerskih dana Danijel pamti kako je Tim često gubio, nije puno pričao i stalno je gubio. Novac mu nije predstavljao nikakav problem, jer njegova obitelj posjeduje tvrtku koja zapošljava 120 ljudi, a Danijel tvrdi kako se to moglo i vidjeti po uređenju kuće.

I.Kri.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.