Htio pogaziti policajce na očevidu nesreće kod Petrinje, zabio im se u aute

Ilustracija: Luka Batelic/PIXSELL

Jučer ujutro oko 10:20 u mjestu Župić na petrinjskom području 37-godišnji vozač auta je htio pogaziti policajce pa se zabio u njihov auto. 

"Zbog sumnje u kazneno djelo dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom i napad na službenu osobu, policijski su službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom.

Osumnjičeni je jučer po uočavanju zaustavljenih službenih vozila na kolniku i policijskih službenika koji su se nalazili pored vozila zbog obavljanja očevida prometne nesreće, automobilom sisačkih registracija prešao na suprotnu prometnu traku te se nastavio kretati prema policijskim službenicima koji su se uspjeli udaljiti, nakon čega je udario u službeno vozilo.

Uslijed udarca službeno vozilo je udarilo u drugo službeno vozilo, koje je također bilo zaustavljeno na kolniku zbog očevida prometne nesreće", objavila je PU sisačko-moslavačka.

Šakom je udario policajca

Tijekom postupanja policije osumnjičeni je pružao aktivni otpor i tom prilikom šakom i nogom udario policijskog službenika. Uz uporabu sredstva prisile je uhićen i doveden u prostorije policijske postaje, izvijestila je policija.

U ovom događaju vozač i jedan policijski službenik su lakše ozlijeđeni. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je zbog navedenih kaznenih djela uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.