Još samo danas ugrabite Early Bird ulaznice za konferenciju Toni Milun 2.0

Foto: DOKU FILMS

KONFERENCIJA financijske pismenosti Toni Milun 2.0 održat će se ove jeseni u 4 najveća hrvatska grada, i to 8. i 9. rujna u Zagrebu, 15. i 16. rujna u Splitu, 22. i 23. rujna u Osijeku te 29. i 30. rujna u Rijeci.

Omiljeni profesor matematike i najpoznatiji hrvatski financijski vloger, odlučio je nastaviti svoju misiju financijskog opismenjavanja, a još danas možete doći do Early bird ulaznica koje su dostupne na linku. Oba dana, posjetitelji će kroz praktične primjere, alate i metode naučiti kako bolje upravljati osobnim i poslovnim financijama.

Svoj dolazak u Split najavio je i Andrius Bičeika, zamjenik glavnog izvršnog direktora Revoluta koji je u tvrtki od samih početaka. Ovaj iskusni stručnjak i FinTech entuzijast trenutno je i član Uprave Revolut banke u kojoj je odgovoran za širenje poslovanja tvrtke diljem Europe, gdje trenutno imaju više od 30 milijuna korisnika.

Foto: Revolut

Kroz 8 dana konferencije ispunjene s više od 50 predavanja, radionica, panela i drugih atraktivnih formata očekuje se i dolazak više od 2500 građana. Toni Milun će na posebnim predavanjima i radionicama pričati o greškama koje je napravio i što je iz njih naučio, a pokazat će i koje su njemu bitne računice kada je riječ o poslovnim financijama te koje računice moraju ‘štimati’ kad je riječ o vođenju osobnog budžeta.

Na radionici s Tonijem Milunom izračunat ćemo i koliko iznosi naše osobno bogatstvo, a uz pomoć HNB-a proći ćemo i kroz najvažnija potrošačka prava s kojima većina nas nije upoznata, a zbog čega možda preplaćujemo neke financijske usluge.

Foto: DOKU FILMS

Financijski konzultant Ivica Žuro u Splitu će prezentirati konkretna ulaganja koja donose zaradu bez gubitka vrijednosti – jahte i objekti za kampove, dok će Sašo Breitenberger, također u Splitu, na konkretnim primjerima objasniti kako izgleda moderno peer-to-peer financiranje za mikro i SME poduzeća.

Izvrstan Saša Vasung pripremio je predavanje u Zagrebu o primjeni umjetne inteligencije u procjeni kreditne sposobnosti. U Rijeci ćemo doznati koliko smo sigurni u financijske usluge koje pružaju tehnološke tvrtke i kako prepoznati tko su ‘good guys’ u digitalnoj sferi. Stručnjak za upravljanje financijskim oporavkom Igor Škrgatić građane će upoznati s načinima izlaska iz blokade računa i objasniti zašto je restrukturiranje isplativa opcija za građane koji imaju redovna primanja.

Za više informacija posjetite web stranicu gdje već sada možete vidjeti dio programa koji organizatori ove godine pripremaju u sva 4 grada. Građani mogu postati i članovi Toni Milun Friends Cluba te ostvariti popust na kupovinu ulaznica.

Foto: DOKU FILMS

Organizator konferencije je agencija Meritum komunikacije koja vodi Tonijeve projekte, a organizacijski partner je Vrh komunikacije iz Splita.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.