Josipa Rimac: Vrijeme u HDZ-u će mi koristiti da budem dobra tajnica

Foto: Pixsell/Hrvoje Jelavić

JOSIPA Rimac, predsjednica kninskog HDZ-a i bivša gradonačelnica toga grada, potvrdila je da ju je vlada imenovala državnom tajnicom u Ministarstvu uprave i izrazila uvjerenje da kao državna tajnica može doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave.

>> HDZ ne zaboravlja svoje, gubitnica Josipa Rimac uhljebljena u Ministarstvu uprave

Velika korist

"Vjerujem da će mi iskustvo stečeno dugogodišnjim radom u lokalnoj samoupravi, kao i vrijeme provedeno na čelu HDZ-ova odbora za lokalnu i regionalnu samoupravu, biti od velike koristi da kao državna tajnica mogu doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave," izjavila je nova državna tajnica za Hinu.

Na tu dužnost imenovana je na zatvorenom dijelu današnje sjednice vlade, s kojeg službeno priopćenje još nije objavljeno. Po kuloarima se mjesecima najavljivalo da će Josipa Rimac dobiti posao u ministarstvu Lovra Kuščevića.

"Njezino imenovanje je očekivano jer Josipa Rimac je kvalitetan HDZ-ov kadar i sigurno će i u ovom poslu dati svoj veliki obol," kazao je predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.