Kajin: Ne želim vas lagati, sirotinja će platiti 10 milijardi eura hrvatskog vanjskog duga

PREDSJEDNIČKI kandidat IDS-a Damir Kajin danas je na pulskoj tržnici rekao kako u kampanji stvarnost ne želi predstavljati ljepšom nego što jest te da ne želi lagati.

"Istina je bolna, a do nje će prije ili poslije mnogi doći", rekao je Kain te se upitao kako će Hrvatska sljedeće godine platiti 10 milijardi eura vanjskog duga uz tolike nezaposlene ljude. Kajin smatra kako će ukidanje nulte stope na PDV za kruh i mlijeko platiti sirotinja, a dodaje i svoju predizbornu mantru kako bi "mnogi predsjednički kandidati trebali biti drugdje zajedno s užom i širom rodbinom".

Kaznena prijava zbog prijetnje Damiru Kajinu

Svojim političkim protivnicima koji su već bili u Istri poručio je kako su svi rekli da bi ta regija trebala biti uzor, ali nitko od njih nije rekao da bi Istrijani sami trebali upravljati sa onim što je njihovo.

Danas je policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom kazneno prijavila Adriana Kiršića koji već godinu dana prijeti Damiru Kajinu zbog sporne prodaje stana u Labinu. Kajin tvrdi kako o toj prodaji stana ništa ne zna, a Kiršića je odlučio prijaviti nakon što mu je zaprijetio obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.