Kamionu pukla guma na autocesti, udario u auto pa na njih naletio još jedan auto

Screenshot: Index

Jučer oko 13 sati na autocesti A4 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama., izvijestila je danas PU varaždinska.

Muškarac starosti 53 godine upravljao je kamionom s prikolicom krećući se istočnom prometnom trakom autoceste iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina.

U jednom je trenutku došlo do pucanja prednje lijeve gume na prikolici te zanošenja cijelog skupa vozila u lijevo, pri čemu je kamion lijevom bočnom stranom udario u desnu bočnu stranu osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljala 18-godišnjakinja.

 

Na njih naletio još jedan auto

Uslijed udara oba su vozila u zanošenju udarila u središnju zaštitnu metalnu ogradu i prešla na zapadnu kolničku traku, gdje je na njih naletjelo osobno vozilo kojim je iz smjera Varaždina u smjeru Zagreba upravljala 43-godišnjakinja.

U prometnoj su nesreći ozlijeđene obje vozačice osobnih vozila te dvoje putnika starosti 20 godina iz vozila 18-godišnjakinje.

Svima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozlijede okvalificirati naknadno, izvijestila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.