Kod Koprivnice je poginula medicinska sestra Petra (25): "Bila je predivna duša"

Foto: Facebook/Udruga Dia-mell

SINOĆ je u teškoj prometnoj nesreći kod Koprivnice smrtno stradala medicinska sestra iz okolice Varaždina.

> Kod Koprivnice poginula medicinska sestra (24), nesreću skrivio mladi nogometaš

Mladić prešao na suprotnu stranu ceste i sudario se s Kiom koju je vozila medicinska sestra

Kako je objavila policija, sinoć oko ponoći u Kunovec Bregu kod Koprivnice 22-godišnji vozač upravljao je automobilom Mini Cooper u smjeru Koprivnice. Prešao je na suprotnu stranu i sudario se s osobnim automobilom Kia varaždinske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala vozačica. Došlo je do zanošenja Mini Coopera i udara u rubni kamen te se vozilo prevrnulo na krov. 

Kako je neslužbeno doznao portal Danica.hr, prometnu nesreću skrivio je mladi koprivnički nogometaš, a izvori tvrde kako je bio pod utjecajem alkohola.

Poginula je Petra Horvat (25), medicinska sestra koja je voljela pomagati drugima

Medicinska sestra koja je poginula u nesreći je Petra Horvat. Imala je samo 25 godina, a prijatelji i poznanici govore kako je bila velikodušna i dobra osoba. Iako je bila mlada, bila je jako socijalno angažirana. S majkom je udomila četvero djece. 

Udruga za oboljele od dijabetesa Dia-mell Ludbreg, čija je Petra bila članica, na Facebooku se oprostila od nje, a isto su učinili i na Facebook stranici NaInzulinu.

"Noćas je u teškoj prometnoj nesreći poginula Petra Horvat, 25 godišnja dijabetička edukatorica i volonter! Hitna je pomoć došla brzo na cestu Ludbreg – Koprivnica, ali naša Petra je u bolnici ubrzo izdahnula...", napisali su.

"Bila je predivna duša"

"Imala je samo 25 godina, glavna medicinska sestra i udomiteljica 4 djece. Prema riječima gđe Dragice, Predsjednice udruge Dia-mell Ludbreg - predivna duša izvana i iznutra!", navodi se u statusu.

"Iz svega navedenog jasno je da je riječ o duboko požrtvovnoj osobi, posvećenoj obitelji, prijateljima i dijabetičkoj zajednici. Izražavamo svoje najdublje saučešće obitelji i prijateljima. Draga Petra, počivala u miru", stoji u objavi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.