Konačno potvrđeno: Ivica Todorić sam piše svoj blog

Foto: N1, ivicatodoric.hr, Hina

TJEDNIMA se špekulira oko toga tko zaista stoji iza bloga Ivice Todorića. Mnogi čak govoreći o tome ističu kako se radi o navodnom blogu Ivice Todorića. Sada je napokon i službeno potvrđeno da iza bloga stoji on.

"Da, to je njegov blog, on stoji iza toga, on ga piše i on snosi odgovornost za sve što tamo piše", potvrdila je njegova odvjetnica Jadranka Sloković gostujući na N1 Televiziji.

"Sad ste napravili inverziju. Njegov blog je posljedica što je bio napadan od određenih državnih dužnosnika. Od tog četvrtog mjeseca i lex Agrokora do devetog mjeseca Todorić nije davao niti jednu izjavu, ni intervju, nije se obratio javno. Tek je krajem devetog mjeseca napisao prvi blog upravo zato jer je smatrao da je bez obrane, bez mogućnosti na bilo kakav odgovoriti na ono što se događalo u našem političkom prostoru", objasnila je Sloković.

Dodala je i kako Todorić razmišlja o tome da da ozbiljan intervju, u kojemu će odgovoriti na određena pitanja.

"U svakom slučaju ni on više nije zadovoljan s blogom, smatra da je to nedostatak. Razmišlja da da ozbiljan intervju u kojem će odgovoriti na određena pitanje, a s druge strane nema zabranu javnog istupanja. Samo naravno da i on snosi odgovornost za ono što tamo piše", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.