Krvoproliće u Dardi: Majka i starija kći se bore za život

MARIJA ABADŽIJA (57) iz baranjskog sela Darda i njena starija kći Aleksandra (27) još uvijek se bore za život u osječkoj bolnici, kazali su nam u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, dok je Marijina mlađa kćerka Jovana (22) teško ozlijeđena i izvan životne opasnosti.

Može se reći da su sve tri žene žrtve poremećenog uma majke, koja je sebe i svoje kćeri jučer zamalo ubila sjekirom i nožem. Majka i kći Aleksandra bile su gotovo mrtve kad je stigla policija i jako su krvarile iz više ubodnih rana. Jedina koja je bila pri svijesti, mlađa kćerka Jovana, spasila im je živote otrčavši kod susjeda, koji je razoružao poludjelu majku. Međutim, policija još uvijek nije s njom službeno razgovarala kako bi utvrdila motive Marije Abadžije koji su doveli do tog prizora iz horor filmova.

Policija neće razgovarati s njima sve dok liječnici ne daju dopuštenje

"Za sada nema novosti o tom slučaju i nećemo razgovarati s njima dok liječnik ne da svoju suglasnost", kazala nam je glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer. Nije im niti poznato koliko je uboda Marija Abadžija zadala svojim kćerima i sebi, jer su ove žene u potpunosti prepuštene liječnicima. "Najvažnije je da prežive", kaže Roterbauer.

Prema mišljenju suseljana male Darde, uzrok ovom krvoproliću mogao je biti jedino psihička rastrojenost majke, koja je teško podnijela smrt svog supruga Dušana, uglednog profesora koji je umro od srčanog udara prije dvije godine. Zaključci policije, čini se, također idu u tom smjeru, međutim bit će doneseni tek nakon razgovora s njima.

"Točno je, nisu imali nikakvih problema. Bili su skladna obitelj", kaže glasnogovornica.

A.B.
Foto: Glas Slavonije

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.