Likvidacija u centru Splita: Trojica ubijena

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

TROJICA mrtvih u centru Splita danas poslijepodne.

Prvo je upucan motociklist u središtu grada, u Radmilovićevoj ulici. Drugi motociklist upucan je 500 metara dalje, na Šperunu. Jedna je osoba u Radmilovićevoj ulici ranjena, no kako smo naknadno doznali, i ranjeni je podlegao ozljedama u bolnici. Sve se izdogađalo oko 15:30 sati.

Jedna je ženska osoba nedugo nakon ubojstava došla na mjesto događaja i vikala: "Ubit ću vas sve."

Policija je sve potvrdila.

"Prema prvim informacijama s terena, počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da, ako uoče osobu, odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem", rekli su iz policije.

Svjedoci su rekli da su čuli više hitaca. Na mjesto događaja stigla je interventna policija.

>>> NOVE INFORMACIJE PRATITE OVDJE

>>> Policija upozorava građane: Ne izlazite na ulice

>>> VIDEO Društvenim mrežama kruži snimka: Je li ovo ubojica iz Splita?

>> Ako imate slike ili snimke s mjesta događaja, a na sigurnom ste, šaljite nam na desk@index.hr

Motiv zločina je droga?

Svjedokinja koja je bila u blizini mjesta pucnjave sve je ispričala za Index. Rekla je kako su se začuli rafalni pucnjevi dok je sjedila na Matejuški. Dodala je kako se priča da je sve povezano s drogom.

 Navodno je jedan od ubijenih muškaraca bio diler.

"To se dogodilo oko 15:35. Čuli smo rafalne pucnjeve u dva navrata, kao iz kalašnjikova. Nakon toga ništa, tišina, da bismo za 5-10 minuta čuli sirene hitne pomoći i policije. Mi smo sjedili na Matejuški s morske strane, 50-ak metara od toga. Vjerojatno su ovi koji su pucali nakon toga otišli prema Varošu, unutra među kuće. Izgledalo je kao da su se sukobile dvije bande na motorima", rekla nam je svjedokinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.