Dva maloljetnika i dijete pljačkali po Međimurju

Foto: Hina, 123rf

POLICIJA je razriješila tri krađe koje su se dogodile u Kotoribi te otkrila da su počinitelji jedan maloljetnik i dijete mlađe od 14 godina. U posljednjoj pljački pridružila im se još jedna maloljetna osoba.


U noći s 19. na 20. lipnja te u ranim jutarnjim satima, 10. kolovoza u Kotoribi, Ulici kralja Tomislava, provalili su u ugostiteljski objekt, odakle su ukrali novac, razne bezalkoholne napitke te žestoka pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Dio ukradenih predmeta vraćen je vlasniku.

Tijekom noći 20. na 21. srpnja u Kotoribi, u Ulici Dragutina Domjanića, provalili su u mesnicu, odakle su ukrali novac te razni mesarski alat i pribor. Mesnicu su time oštetili za više stotina kuna.

U počinjenju četvrte provale pridružio im se maloljetnik s područja Međimurske županije te su krajem srpnja u Kotoribi, Sajmišnoj ulici, zajedno provalili u ribički dom, odakle su ukrali razni pribor za jelo, pocinčani kotao, bezalkoholna pića te raznu smrznutu ribu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Za osumnjičeno dijete podnijet će se posebno izvješće, dok će se prema maloljetnicima podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku, priopćila je PU međimurska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.