Markićkin portal huška na zastupnika kojem prijete smrću zbog Praljka

Foto: FaH/Facebook

PORTAL udruge "U ime obitelji" objavio je huškački članak o Goranu Beusu Richemberghu, zastupniku koji je dobio ozbiljne prijetnje smrću nakon što je rekao kako se za osuđenog ratnog zločinca Praljka ne bi trebala održavati minuta šutnje u Hrvatskom saboru.

>> ZASTUPNIKU PRIJETNJA SMRĆU ZBOG PRALJKA "Imam točno 7 metaka, prvo ću ti ubiti ženu"


Markićkin portal objavio je huškački članak pod naslovom "Otac Beusa Richembergha bio osumnjičen za ratni zločin nad civilima u logoru kojim je upravljala Armija BiH" i to dan nakon što je saborski zastupnik GLAS-a dobio zaista zastrašujuće prijetnje smrću.

Beus je na svom Facebook profilu podijelio screenshot naslova s Markićkina portala te ga prokomentirao riječima: "Hajka crne desnice prelazi u višu fazu najogavnijih i najbolesnijih laži i kleveta. Mogu izmišljati i pisati što god hoće ali ako su mislili da će me ušutkati, grdno su se prevarili!"


Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Slobodana Praljka ili prijetnje smrću, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Slobodan Praljak, prijetnje smrću.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.