Mladi Nizozemac u Zadru se oporavljao od velikih tragedija, pao s bedema i umro

Foto: Google Street View, Facebook

SINOĆ oko 1.30 zaprimljena je dojava da je u Perivoju kraljice Jelene Madijevke u Zadru jedna muška osoba pala s gradskih bedema.

Ozlijeđeni je vozilom hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Zadar, gdje je ubrzo od težine ozljeda preminuo.

Policija je objavila kako je preminuli muškarac 21-godišnji državljanin Nizozemske, a obrada događaja je u tijeku. 
Prema informacijama Zadarskog lista, mladi Yoni Kerver s društvom se zabavljao u noćnom klubu Ledana, zakoračio je preko žbunja i ne znajući da je dolje rupa, pao u prostore Čistoće na pod.

Hitna pomoć stigla je vrlo brzo, no nesretni Nizozemac preminuo je u bolnici već oko 2 sata ujutro. Nizozemac i njegovi prijatelji bili su smješteni u kampu na Boriku, a njegovo stanje alkoholiziranosti tek će se naknadno utvrđivati.

Oporavljao se od obiteljskih tragedija

Prijatelji mladog Nizozemca jučer su bili u stanju šoka pa nisu mogli govoriti o tome što se dogodilo kobne večeri. Mladi Yoni nedavno je pretrpio teške tragedije u obitelji. U lipnju je na svom Facebooku objavio kako je zadnjih godina izgubio puno dragih ljudi i članova obitelji, među kojima i oca, te da voli svakog od njih.

Nizozemski državljanin nastavio je niz tragičnih događaja koji su počeli prije nekoliko godina. Još 2014. godine u padu s gradskih bedema smrtno je stradao državljanin Švicarske. Iste godine građani su u podnožju gradskih zidina pronašli 32-godišnjeg Irca s otvorenim prijelomom noge i brojnim hematomima po tijelu. Irac je navodno zaspao na bedemu, a pao je s visine od deset metara, piše zadarski.hr.

Te je godine sa zidina pao i 27-godišnji Osječanin, 33-godišnji francuski državljanin, 23-godišnji državljanin Srbije te 24-godišnji Norvežanin. Teško je ozlijeđen i 16-godišnji zadarski srednjoškolac, koji je pao s bedema dok je bio u društvu još petero vršnjaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.