Mladić u Austriji ubio bivšu curu i njenu obitelj: "Upravo sam ubio pet ljudi"

Foto: EPA

STRAŠAN zločin potresao je jutros Austriju.

Kako javljaju mediji, 25-godišnji mladić je ubio svoju 19-godišnju bivšu djevojku, njenog novog dečka (24) i tri člana njezine obitelji u ranim jutarnjim satima. 

Došao u policiju i rekao: "Upravo sam ubio petero ljudi"

Kako se doznaje iz policije, mladić je došao na portu policije i policajcu rekao: "Upravo sam ubio petero ljudi". 

Ubojica je Andreas E. koji se sinoć našao u restoranu sa svojom bivšom djevojkom i njezinim novim dečkom, rekao je šef kriminalističke policije Tirola Walter Pupp na pres konferenciji. Kazao je kako je bila riječ o sukobu, no da se sve smirilo.

Nažalost, samo zakratko. Mladić se dovezao pred kuću roditelja svoje bivše djevojke oko 4 sata ujutro i pokucao na vrata. Ona mu je tada ponovno rekla da je njihova veza završena. 

Otišao pa se vratio s bratovim pištoljem i krenuo ubijati

Kako je rekao Pupp, mladić se onda odvezao i otišao po bratov pištolj. Kad se vratio u 6 ujutro, otac njegove bivše djevojke je otvorio vrata, a Andreas E. ga je odmah upucao, a onda i njegovu suprugu i sina. 

25-godišnjak je onda ušao kroz prozor u odvojeni stan kuće u kojem je živjela njegova bivša djevojka sa svojim dečkom. 

Ubojica je znao točno gdje će ih naći, rekao je šef kriminalističke policije jer je i sam s bivšom djevojkom živio u istom stanu.

Šef policije je ubojicu opisao kao smirenu osobu koja dolazi iz okolice Kitzbühela i naglasio da nije riječ o migrantu. Obitelji ubojice i ubijene su se međusobno poznavale. 

"Šokirani smo i duboko ožalošćeni", rekao je gradonačelnik Kitzbühela Klaus Winkler. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.