Mladići u Kaštelima sabljama i mačetama provalili u kuću napadača na HGSS-ovca

Dvojica pijanih 23-godišnjaka su rano jutros provalila u kuću u Kaštel Štafiliću, a kod sebe su imala mačete, sablje i druge oštre predmete, objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Policija je dojavu dobila oko 4 sata, nakon čega su policajci otišli na mjesto događaja i tamo zatekli dvojicu mladića. 

Nad njima su uporabljena sredstva prisile, uhićeni su i dovedeni u postaju. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, objavila je policija.

Provalili u kuću napadača na HGSS-ovca

Kako doznaje Dalmacija danas, incident se dogodio u kući muškarca koji je ovoga travnja sjekirom ozlijedio člana HGSS-a. On je u splitskoj bolnici završio s prostrjelnim ranama trbuha i natkoljenice.

Podsjetimo, J.K. je u Kaštel Štafiliću 1. travnja napao Krunu B. te mu zadao tri prostrjelne rane, jednu u abdomen, lijevu i desnu potkoljenicu, a kolegi koji mu je priskočio u pomoć zadao dva udarca sjekirom, u glavu i vrat.

Tada je prilikom pretresa kuće pronađeno pet bombi, što u spavaćoj sobi, što u garaži, oko 130 metaka te puška. Trenutno se J.K. nalazi u istražnom zatvoru.

Oko njegove kuće danas je bilo nekoliko policijskih automobila, a okupili su se i susjedi. Kažu da su razbijena vrata bačena u park.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.