Načelnik Vira: Monstrumi kupuju političke poene na žrtvama

Foto: Facebook

Načelnik Općine Vir Marino Radović komentirao je na svom Facebook profilu prometnu nesreću u kojoj je noćas poginula mlada majka, dok su otac i troje djece završili u bolnici.

"Želim izraziti prvenstveno sućut obitelji tragično preminule žene i majke. Njenoj obitelji, djeci i ocu koji se nalaze u OB Zadar, brz i uspješan oporavak.

U meni prvenstveno kao osobi, a onda i načelniku Općine Vir imat ćete pomoć i suport prilikom nastavka vašeg života, kako bi mogli u budućnosti nastaviti svoje živote i zaliječiti rane ove teške i nezapamćene tragedije koja se sinoć dogodila.

"Monstrumi kupuju političke poene"

Nije vrijeme, da se politizira i kupuju jeftini politički poeni na žrtvama ove tragedije, jer to rade monstrumi, zvijeri,ljudske nule, ali moram se osvrnuti i na to.

Naime cesta na kojoj se desila tragedija je Županijska ceste i njome upravlja ŽUC. Opcina Vir je ja mislim jedini primjer u državi koja je prije 10 godina misleći na sigurnost svih žitelja krenula u otkup zemljišta za nogostup uz DC-306.

Naime članovi tadašnje i današnje oporbe su angažirali odvjetnike i sve napravili da se taj projekt uspori i ne završi, jer su njihovi članovi i simpatizeri imali kuce na tom potezu, ali iza sezone u suradnji sa Hrvatskim cestama kreće se u realizaciju istog.

"Ne možemo ulagati u tuđu imovinu"

Ista je situacija i sa Županijskim cestama. Općina Vir je uvijek spremna ulagati i u projekte koje nisu u našoj nadležnosti, ali ne možemo mi ulagati u tuđu imovinu, jer nema Zakonske osnove.

Većina lokalnih cesta je uska, te je većina njih i jednosmjerne te smo na taj način ostavili prostor za pješaka u već spomenutim uskim ulicama.

Neka Dragi Bog bude uz obitelj sudionika ove tragedije i neka naše molitve budu usmjerene prema njima", napisao je Radović.

Želim izraziti prvenstveno sućut obitelji tragično preminule žene i majke. Njenoj obitelji, troma djece i ocu koji se...

Objavljuje Marino RadovićNedjelja, 18. kolovoza 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.