Na Murteru vozio nadrogiran, udario u 3 auta i sletio u provaliju

Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jučer u 16:25 na državnoj cesti D-121 u Jezerima dogodila se prometna nesreća, u kojoj je vozač osobnog vozila zadobio lakše tjelesne ozljede.

"Prometna nesreća se dogodila tako da 21-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom šibenskih registarskih oznaka, bez korištenja sigurnosnog pojasa, izlaskom iz preglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju kolnika, uslijed čega gubi nadzor nad vozilom te prelazi u prometnu traku namijenjenu vozilima iz suprotnog smjera, pritom vozilom udara u bočnu stranu osobnog vozila šibenskih registarskih oznaka.

Nakon toga je tijekom nekontroliranom kretanju udara u bočni dio osobnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka, a potom udara i u treće osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka, od kojeg se odbija te izliječe van kolnika na zemljano kamenu površini oko 5 metara ispod razine kolnika", objavila je PU šibensko-kninska.

Vozio pod utjecajem droge

Zbog sumnje da je vozilom upravljao pod utjecajem droge ili lijekova nad 21-godišnjakom je provedeno preliminarno testiranje, kojim je utvrđena prisutnost droge u organizmu. U Općoj bolnici u Šibeniku 21-godišnjem vozaču okvalificirane su lakše tjelesne ozljede.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 21-godišnjeg vozača bit će podnesen optužni prijedlog, objavila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.