Zastupnica napustila Bernardićevu stranku: "Kao mlada osoba, osjećam se neshvaćeno"

Foto: Hina

MARINA OPAČAK BILIĆ, koja je prošli tjedan napustila Bernardićeve Socijaldemokrate, čime je najveći oporbeni saborski klub smanjen na 17 zastupnika, danas je izjavila da ostaje oporbena zastupnica i neće podržavati vladajuću većinu u saboru.

"Podržavanje vladajuće većine svakako nije moja opcija i ostajem oporbena zastupnica. To je bila moja osobna odluka i nećete me vidjeti za nekoliko tjedana da dižem ruku za prijedloge vladajućih", izjavila je novinarima u saboru.

"Nekad se osjećam neshvaćeno"

"Tu sam odluku odnijela jer se, kao mlada osoba, nekada znam osjećati neshvaćeno. Možda više gledam u budućnost i mislim da ima više tema o budućnosti o kojima trebamo raspravljati i da se, ako se već trebamo svađati u saboru, svađamo o budućnosti, a ne o prošlosti", pojasnila je Marina Opačak Bilić.

Na upit novinara može li se dogoditi da ipak nekada digne ruku za neki prijedlog vladajućih, kazala je: "Naravno da treba podržati prijedloge poput prehrane učenika, povećanja rodiljnih naknada i sličnih tema, kao što smo i do sada dizali ruke za njih."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.