Nova akcija Uskoka. Uhićenja u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji

Fotografija ne prikazuje događaj iz teksta Ilustracija: Davorin Visnjic/PIXSELL

U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji, priopćio je Uskok.

Policija je šturo potvrdila da su u tijeku uhićenja više osoba te provođenje tzv. hitnih dokaznih radnji zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nedozvoljene trgovine u sastavu zločinačkog udruženja.

Uskok je izvijestio da su uhićenja i "provođenje hitnih dokaznih radnji", poput pretresa domova, rezultat kriminalističkog istraživanja koje po njihovu nalogu provodi Policijska uprava zagrebačka.

"Navedene radnje provode se na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela povezana s nedozvoljenom trgovinom duhana", priopćio je Uskok.

Policija je navela da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene kazneno prijaviti Uskoku i predati pritvorskom nadzorniku.

U Uskoku dodaju da će osumnjičene ispitati i potom donijeti odluku o daljnjem postupanju, odnosno hoće li protiv njih pokrenuti istragu i zatražiti istražni zatvor o čemu će, kako kažu, pravodobno obavijestiti javnost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.